Sayfalar

21 Mart 2013 Perşembe

Cristiano Ronaldo'nun Günlük Yaşam Belgeseli

   BAŞARMAYA AND İÇTİ...
                                  Cristiano Ronaldo

                         

Ronaldo 2013

Ronaldo Gol ve Çalımlar


                      Cristiano Ronaldo'nun Günlük Yaşam Belgeseli

Bölüm:1

Bölüm:2

Bölüm:3

Bölüm:4

Bölüm:5


Cristiano Ronaldo, tam adı Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro olup 5 Şubat 1985 yılında Portekiz'in Madeira adasında dünyaya gelmiştir. Şu anda İngiltere'nin ve dünyanın en ünlü futbol kulüplerinden biri olan Real Madrid'de oynamaktadır.



Fiziki özellikleri 1.84 cm boy ve 75 kg ağırlığındadır. Ronald Becc hayranı olan babası bu yüzden ona Ronaldo ismini vermiştir.

Real madrid takımına 93.9 milyon €/131.6 milyon $ karşılığında transfer olmuştur. Real Madrid takımıyla ilk maçını ilk maçına 21 temmuz'da Shamrock Rovers takımına karşı oynamışıtır. Real Madrid takımının 9 numaralı formasını giymektedir.



Günümüzde birçok şirket reklamlarını Cristiano Ronaldo ile ilgi odağı haline getirmek istemiştir ve bu yüzden onunla iş yapmak isteyen tonlarca parayı gözden çıkarmak zorundadır. Jessica Miller ile birlikte Pepe Jeans reklamında oynamıştır. Ayrıca Japon otomobil ve motosiklet üreticisi Suzuki şirketinin Suzuki Swift araba reklamında oynamıştır. Bunlar dışında özellikle de Nike şirketinin yarattığı Joga Bonito akımının süperstarları arasında bulunmaktadır.



Cristiano Ronaldo nun Sporting Lizbon'dan Manchester United takımına transferi çok ilginçtir.İki takımın hazırlık karşılaşmasında Sporting Lizbon forması giyen yıldız Manchester United'a karşı adeta tek başına oynayarak takımının kazanmasını sağlamıştır.Böylece Cristiano Ronaldo'yu çok beğenen Manchester United takımı yıldız futbolcuyu transfer etmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder